Umudum Olur Musun derneği, Türkiye’nin en büyük metropolü İstanbul’u etkisi altına alan ve 1 hafta süreceği tahmin edilen yoğun kar yağışında ekiplerinin yardıma hazır olduğunu açıkladı.

İhtiyaç sahibi vatandaşlara yardım eli uzatmak ve yaşama tutunmalarını sağlamak için iş insanı Erdoğan Uludağ tarafından kurulan derneğimiz devletin yetişemediği yerlerde üzerlerine düşen sorumluluğu yerine getirmek için çabalayacak. Derneğimizin başkanı Erdoğan Uludağ, bir sivil toplum kuruluşu olarak ellerinden geleni yapacaklarını ilan etti. Sosyal medya hesabından 50 kişilik ekipleriyle sahada olduklarını belirten Uludağ, şiddetli soğuk ve kar yağışından olumsuz etkilenen vatandaşların dernek sosyal medya hesaplarından ve info@umudumolurmusundernegi.com’dan kendileriyle irtibata geçebileceğini vurguladı.